Wereldranglijst & KNHS Talentenplan

Wereldranglijst & KNHS Talentenplan

Vol trots sta ik samen met Cirano sinds april dit jaar al in de top 20 van de U25 Wereldranglijst. Dé Dressage – FEI Dressage World Youth Ranking – U25.

In mei stegen wij al naar de top 10….. Maar ondertussen staan wij al drie maanden lang op de 8E PLAATS in deze ranking. Daarmee staan we als 2e Nederlandse combinatie in deze lijst van 210 internationale combinaties. Daar ben ik natuurlijk erg trots op! We hebben de afgelopen tijd een hele steady periode gehad en ik hoop dat we binnenkort de stijgende lijn weer pakken.

Daarnaast nog meer leuk nieuws:

Wederom ben ik samen met Cirano dit jaar geselecteerd door de bondscoach voor het KNHS Talentenplan. Hiermee behoud ik de door de KNHS en NOC*NSF erkende talentenstatus. Hiervoor hadden we in juni dit jaar een terugkomdag waar wij een score van 69% behaalden met o.a.. een 9 voor de uitgestrekte galop.

Nu kijken Cirano en ik weer uit naar ons volgende sportieve uitje: we zullen over anderhalve week naar Waregem (België) vertrekken. Maar eerst ben ik aankomende week met I-Go en Jum Jum in het Z2 bij Kraaij in Nijkerkerveen aan start.