TEAM

Dressuurstal Corinda & Vrienden van DC

Corinda Luttjeboer

Amazone & Instructrice

Corinda is een ambitieuze internationaal U25-Grand Prix amazone. Ze leidt paarden op van basis- tot en met subtopniveau. Ze geeft instructie aan gemotiveerde ruiters op elk gewenst niveau, met als visie "doelbewust naar kwaliteit".

Vincent van Gasselt

Instructeur

Zelf is hij succesvol internationaal Grand Prix ruiter én een instructeur die volledig achter me staat. Vincent heeft meerdere talentvolle combinaties onder hem en ik voel me gezegend met zo’n jarenlange samenwerking.

Monique Peutz & Alex van Silfhout

Bondscoaches

Corinda traint ook bij de bondscoach voor de U25-GP én de bondscoach voor de TEAM-NL senioren dressuurruiters. Beide coaches geven educatieve trainingen op het hoogste niveau. Deze leermomenten zijn cruciaal voor mijn ontwikkeling.

Alwin Kraaijenzang

Helpende hand van Corinda

Alwin is iemand die beschikt over kwaliteiten op alle vakgebieden als het gaat om werkzaamheden in en om de accommodatie. Hij helpt waar nodig, niets is hem te veel gevraagd.

Mathilde Pluim

Sportpaardenarts

Mathilde vervult een belangrijke plek binnen het DC-team. Deze vakvrouw is gespecialiseerd in alles in en rondom het paard en heeft tevens een specialisatie in onder andere orthopedie en lasertherapie.

Thibault Frippiat

Sportpaardenarts

Dr. Thibault Frippiat is een erkende sportpaarden- en keuringsarts. Hij begeleidt paarden tot aan Olympisch niveau. Zijn passie ligt in sportgeneeskunde van het paard. Hij is in zowel binnen- als buitenland actief binnen zijn vak.

Marjon v.d. Heijkant

Paardenfysiotherapeut

Marjon heeft een brede specialisatie in o.a. fysiotherapie, manueel therapie, chiropractie, dry needling, aquatraining en medical taping. Ook werkt zij met de Flexchair methode.

Hoefsmid

Hoefsmid

Sanne Beijerman

Mental coach

Mental coach Sanne heeft mij vanaf het begin gecoacht in het omgaan met wedstrijdspanning. Nu en dan spreken wij nog af voor het behandelen van specifieke situaties. In mijn ogen is een mental coach onmisbaar voor elke topsporter!

Niek Jansen

Paardentandarts

Niek is gecertificeerd paardentandarts. Hij heeft zijn opleiding genoten aan de Academy of Equine Dentistry in Idaho. Dit is wereldwijd een hoog aangeschreven opleiding. Kwaliteit en ontwikkeling in de paardentandheelkunde staan bij hem voorop.

Vrienden van DC

Sluit je bij ons aan!

Er is binnen DC te allen tijde ruimte voor versterking van het team van sponsoren en donateurs. Zo hebben wij namelijk ook "vrienden van DC". Wil je jouw producten of dienstverlening onder de aandacht brengen of wil je reclame maken? Dat kan! Middels vrienden van DC bieden wij diverse mogelijkheden om exposure te generen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

VRIENDEN VAN DC

Dressuurstal Corinda wil de Vrienden van DC hartelijk danken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Onze Vrienden van DC maken het mede mogelijk om zo professioneel mogelijk te ondernemen en presteren. Daarvoor brengen we hun graag onder de aandacht.

Onderstaand zien jullie onze Vrienden van DC staan. Meer info? Klik op hun logo en je wordt doorverwezen naar hun website.