Topprestaties op Almelose, Kring & Regiokampioenschap pupillen.

Topprestaties op Almelose, Kring & Regiokampioenschap pupillen.

Even nog een berichtje over mijn pupillen waar ik mega trots op ben.

Iris Worst wist op de Almelose Ruiterdagen alle proeven te presteren met haar pony Okidoki. Gemiddelde scores van rond de 70% in het L2. Onder andere ook wel een hele gave score: 74,8%. WOW! Dus een plek in de finale!

De finale van de klasse wisten ze dik te winnen! Hoe gaaf.

Vervolgens worden ze ook nog eens kringkampioen in de L2. In deze zelfde klasse reed Emma Boonstra met haar pony Valento naar de overwinning van de laatste selectieproef en werd hiermee reserve kampioen van de kring.

Beiden zijn afgevaardigd naar de Gelderse kampioenschappen in Brummen eind deze maand. Ook Gabriëlle met haar pony Daantje zullen we daar zien in de klasse Z2.

Gabriëlle werd samen met Daan op de Almelose Ruiterdagen nog 5e in de finale van de klasse Z.

Tevens wist bij de paarden Anna Olie met Kashia in de M1 zich te plaatsen. In de klasse M2 zal Chadia Charrak met haar Dr. Dolittle ook afreizen naar Brummen voor hun eerste kampioenschap samen.

Kyra Roos en haar pony Maribel zijn reserve kampioen geworden in de klasse Z2 met een gemiddelde van bijna 69% en in de kür zelfs 70,3%. Hun zijn dus afgevaardigd naar de Hippiade.

Daarnaast wisten meerdere pupillen zich erg goed te ontwikkelen (zowel op wedstrijd als in de training) en ook op jullie ben ik natuurlijk super trots!