Top Dressage Tolbert 2023

Top Dressage Tolbert 2023

De vrijdag deden we mee aan de family challenge, wat een leuk concept! Ondanks dat mijn dansmaatje Jum een nieuwe variant van de kür op muziek maakte, was het echt superleuk om samen met mijn nichtje Romy Schaftenaar in de ereronde te mogen rijden. Daarvoor mocht Endy even als gelegenheidspaard zich opstellen.

En hoe stoer is dat OP BLOTE VOETEN. Na 1,5jr nergens geweest te zijn door de pech die hij kreeg. En zijn ijzers mogen gewoon weer onder, maar waarom als je hier ook lekker op danst?

Beide dagen had ik met Endy nog erg veel fouten, maar we wisten dat na deze toch nog korte trainingsperiode, we niet terug zouden zijn op ons oude niveau. Maar genieten stond even voorop. De eerste dag bijna 65% en zondag nog een gave 3e prijs met 66%.

Cirano heeft mij voor het eerst laten voelen wat GP rijden is. Het plan wat ik samen met mijn mental coach Sanne (+mijn team) had gemaakt kon ik effectief uitwerken en wat gaf dat een tof gevoel. We behaalden in de Roelofsen Horsetrucks competitie een 3e plaats met 67,6%. De volgende dag wederom een fijn gevoel en een 3e plaats met 66%.

Op de foto Endyrava DC op zijn blote voeten in onze nieuwe outfit.