Succesvol subtop dressuurmeerdaagse Tolbert

Succesvol subtop dressuurmeerdaagse Tolbert

Om te beginnen wat was afgelopen weekend weer fantastisch georganiseerd door L&R Horse Events.

Zaterdagavond kwam Endyrava aan start in de PSG (Lichte Tour), hij werd 2e met 69%! Topcoach Alex v. Silfhout hielp mij bij het inrijden. Echt mega bedankt voor al je hulp en de progressie die we boeken. In dit sterke deelnemersveld in de prijzen zitten is natuurlijk extra gaaf!

Endy mocht ook een oefenrondje Inter2 (Zware Tour) de volgende dag en ook toen was Alex er weer om mij te helpen. Dit resulteerde in een score van 64%. Omdat ik buiten mededeling startte was ik iets creatief met de lijntjes zodat we hier hopelijk straks meer bevestiging in krijgen. Dus een mooi beginnetje om dit jaar eens de overstap te gaan maken.

Zondagochtend was het de beurt voor Cirano. Toen kwam Johan Hamminga speciaal voor ons eerder naar Tolbert, wat een topper! Johan zette mij even op scherp en dit resulteerde in een mooie score van 70% in de U25 (GP, Zware Tour). Ook met Ci werd ik 2e! En ondanks dat ik met beide paarden erg tevreden ben, weet ik dat er door dingetjes in de proeven nog genoeg rek in de score zit.

Dit betekend wel dat we een B-kaderscore in de pocket hebben en onze internationale scores weer een verlenging hebben gekregen.

Sponsoren van het concours bedankt voor de prijzen. Onori bedankt voor het Jumping Amsterdam Pakket 😉  & iedereen die ons online heeft gevolgd; THANKS!

Onze nieuwe BTTS Horsetruck heeft geluk gebracht en ik wil ook hun even ontzettend bedanken want of het nou zaterdagavond of zondagochtend is, altijd kan ik ze bereiken en helpen ze!

Zondag zullen beide paarden afreizen naar Peelbergen om daar hun kür op muziek te laten zien in de Finale van de KNHSRoelofsen Competitie.