Progressie op CDN Tolbert in de U25-GP

Progressie op CDN Tolbert in de U25-GP

Afgelopen weekend reed ik met Cirano beide dagen naar een 5e plaats in de U25-GP.

Op de eerste dag reed ik een proef met progressie in verschillende onderdelen maar waren er nog teveel rommeltjes. Toch wisten we een mooie score te behalen; 68,97%. Alleen als je dan bedenkt dat 69% een B-kaderscore score is…. Baalde ik wel even dat ik niet 0.03% beter mijn best had kunnen doen, oeps.

De volgende dag wist ik verschillende rommeltjes van de vorige dag op te lossen. Cirano werkte heel fijn mee en ik kwam dan ook echt tevreden uit de proef.

Helaas hadden we een mega juryverschil. Bij de hoofdjury hadden we 70%!! Maar een andere jury zat op een 64%+ score.. Uiteindelijk hadden we daar een gemiddelde van 67%.

Met deze resultaten gaan we weer mooi verder met progressie maken om dit volgend weekend in De Meern te kunnen laten zien.