Prijzenregen pupillen, kampioenen en finalisten.

Prijzenregen pupillen, kampioenen en finalisten.

Op het klaverblad concours deden pupillen van mij mee bij zowel de pony’s als paarden. Dit was de laatste selectiewedstrijd voor hun, dus spannend wie er door mochten naar de regio.

Alle ponydames mochten door naar de finale s’avonds én mogen naar de regiokampioenschappen!🍀

-KRINGKAMPIOEN L2/DE Roos met Jazz (🥇 71,2% & 🥇 75% !!!) en WINNAARS FINALE KLASSE L 🥇
– KRINGKAMPIOEN M1/DE Robine met Lady Star🥇 🥇en 🥉 in de FINALE klasse M-Z.
-RESERVEKAMPIOEN VAN DE KRING M2/DE Iris met Okidoki 🥈 maar hun zijn de 🥇WINAARS FINALE klasse M-Z en wonnen de selectieproef 🥇🥈

Roos en Corinda winnaars finale klaverblad met hun zwarte toppers

In de klasse L2 bij de paarden is Tooske met haar Berreaux door naar de Gelderse 🍀 en Anne werd met Levi nog 2e in het Z1, voor hun is het kampioenschap op dit niveau nog even te snel maar ze maken al mooi routine in de grote baan. Margreet reed nog een winstpunt erbij in het L2 (en was tevens een fijne voorleester voor mij).

En dan nog een topper maar dan helemaal in Almelo. Van de week deed ze al goede zaken in de klasse Z1 bij de paarden 🥇 🥇 🥈 waardoor ze naar de grote finale mochten….

Romy & LanaCapri winnaars finale Almelose Ruiterdagen

Romy en haar Lana Capri WINNAARS FINALE klasse Z Almelose Ruiterdagen!🥇Tevens was deze combinatie al geselecteerd voor de regiokampioenschappen.

En in het Z2 hadden wij beide een selectiewedstrijd gewonnen maar konden we helaas door onze gezondheidsomstandigheden niet de strijd aan gaan voor het kringkampioenschap.😜

Trots op alle inzet die deze dames vertonen waardoor het een genot is om ze te helpen. 😉