Prijzenregen Gouden Ei

Prijzenregen Gouden Ei

Wow wat een week, we begonnen met bijna 71% en 69% in het Z2 met I-Go. Beide proeven gewonnen. Ook Jum won die avond beide proeven, met bijna 65% en 62% in het ZZ-Licht.

Op de woensdag won I-Go wederom beide proeven en vrijdag kwam hij aan start in de kür op muziek. Alles had ik goed voorbereid, een mail met het bestand, usb en zelfs een cd maar de juiste muziek ging pas bij de 3e x aan. Toch wist hij zelfs die rubriek te winnen! Zo gaaf met 70,5% en nog genoeg rommels.

Die avond kwam ook Cirano aan start in de kür op muziek, als laatste mochten wij van start en reden naar een dikke score van 75,7% . Deze rubriek wonnen we en daarmee de hoogste score van de dag van alle paarden dus de extra prijs mocht hij ook meenemen. Een prachtige deken van Audevard! Tevens gulle tegoedbonnen van deze supplementen.

Vanavond was de bekendmaking van de beste paarden combinatie en daar werden we supergaaf 2e!!! Met een dikke tegoedbon van Vrielink ruitersport.

Organisatie van het Gouden Ei, bedankt voor jullie inzet. Audevard & Vrielink ruitersport nogmaals dank voor jullie gesponsorde tegoedbonnen/producten!

Marciano wist deze week niet meer wat galop was, dus ik heb ineens wat nieuws om weer te oefenen. Verder allemaal winst gelopen in het L2 maar dit hoort ook bij het succesverhaal…  Nu eens kijken wat de volgende wedstrijd word.