Prestaties I-Go

Prestaties I-Go

Op het Gouden Ijzer in Luttenberg hadden we nog meegedaan aan de kür op muziek en daar mochten we ons opstellen voor de ereronde: we werden 3e over alle klasses met een percentage van bijna 72%. Ook mochten we hier meedoen aan de finale maar omdat I-Go zich al zo goed had ingezet, hebben we die overgeslagen.
Gisteren was de 1e selectie en in het ZZ-Licht waren we de beste met 67%, super trots op I-Go dat alhoewel ik nog vind dat het nog lang niet af is, we al zo lekker meedoen. We werden 4e in handicap met een sterke groep Z2 combinaties, dus dan is het erg leuk om achter je nichtje op te mogen stellen, proficiat Romy! En bedankt familie dat jullie mij hebben geholpen, I-Go is een toppaard waar ik me heel makkelijk alleen mee red maar erg fijn (als mijn ouders een keertje niet mee zijn) dat jullie altijd gereed staan.