Pony Armano naar EK Children

Pony Armano naar EK Children

Vol trots wou ik nog iets met jullie delen. Mijn voormalige toppony Armano is namelijk afgelopen zomer aan start geweest op het EK Children. Dit had ik nog niet vermeld op mijn website, maar dit is zeker een nieuwsbericht waard!

Fleur Kempenaars is momenteel de amazone van Armano en ze vormen een prachtig duo. Dit is ook opgevallen bij de bondscoach -Imke Schellekens- en dat zorgde voor een plekje in het EK team.

Na meerdere succesvolle wedstrijden werden ze geselecteerd voor het EK. Daarvoor hadden ze in Hagen (Duitsland) al elke dag een top 5 klassering en op het NK Dresuur haalden ze de BRONZEN MEDAILLE.

Toen begon na het EK trainingskamp in juni, de reis naar Spanje. Afgelopen 5 t/m 11 juli was het EK voor de children in Oliva Nova.

Ik heb toen zelf gelukkig veel online meegekregen en de proeven van hun kunnen volgen. Fleur heeft super haar best gedaan en stuurde mij toen een heel trots bericht: met het team behaalden hun de ZILVEREN MEDAILLE.

Op deze manier is het natuurlijk superleuk om Armano te blijven volgen. Fleur bedankt voor je inzet en alle aandacht voor ‘Mani’.