Kringkampioenen en afgevaardigden

Kringkampioenen en afgevaardigden

Wellicht deden er dit seizoen niet zoveel pupillen mee aan de selectie, maar de prestaties waren er niet minder om. Allemaal TOP gedaan!

Vorige week reed Iris met haar pony Okidoki hun laatste selectie. Alle selecties schreven ze in de klasse M1 op hun naam met scores in de 200 punten. Dik verdiend werden hun KRINGKAMPIOEN M1!

Dit weekend was het aan de buurt voor Anne met haar paard Levisto in het M2. Hoe gaaf is het om in deze klasse dan KRINGKAMPIOEN te worden? Deze klasse staat bekend om de ingewikkelde proeven. Maar hun is het gelukt! Proficiat! Leuk weetje: Anne haar moeder Bep is ook instructrice. Erg leuk om het zo samen te doen.

Ook Tooske startte op de laatste selectie. Ze verscheen aan start met haar Berreaux in de klasse L1. Ze kreeg lovende woorden van de jury over het fijne beeld en een 9 voor het onderdeel harmonie. Als kers op de taart werden hun RESERVE KRINGKAMPIOEN.

Dames gefeliciteerd met jullie afvaardiging naar de Gelderse!

Tevens sloot Emma met haar nog maar 5 jarige pony Valento het jaar sportief af. Voor haar helaas vanwege haar leeftijd de laatste ponywedstrijd. Maar beide proeven GEWONNEN en dat in de klasse M1 met 198,5&191,5pnt. Hoe leuk is het dat we dit allemaal vanaf het begin samen hebben gedaan en dat ze zichzelf zo ontwikkeld hebben. Trots!