Klaverblad Concours resultaten & winnaars klasse Z

Klaverblad Concours resultaten & winnaars klasse Z

Wow! I-Go werd gisteravond de winnaar van de Z-finale van het Klaverblad concours met 70%!

En wat een week was het…. De luxe namelijk om te kiezen welke van de drie paarden ik finale ging rijden…

Want woensdag werden I-Go en ik 2e met bijna 67% in het Z2. Jum liet ook weer ontwikkeling zien in het ZZ-licht en had alleen iets een tegenvallende score van 62%. Maar beide lekker gereden.

Donderdag was het de beurt aan Marciano die 3e werd met 202pnt en net buiten de prijzen viel met 191pnt in het L2. En wat vond hij het spannend op zijn allereerste buiten concours.

Vrijdag was I-Go niet genoeg ‘aan’ en toch nog een 2e prijs met 66%. Jum voelde wederom weer fijn en had met nog 2 grote fouten bijna 64%.

Zaterdag voor de finale aan had ik Marciano nog meegenomen en hadden we beide rondjes HC gestart. Wat 208 en 206pnt opleverde! Heel erg leuk om hem zo vanaf veulentje te zien opgroeien tot een paard waar ik echt in geloof.
Het commentaar van alle dagen van de jury’s was ook zeer leuk en zelfs nog een fijne tip gekregen om een klasse verder te komen met I-Go (want gelukkig is het een verblijfsklasse in het Z…. We hebben namelijk al 41 winstpunten)

Bedankt Minouk voor de superleuke foto’s, Denise bedankt voor je tophulp en natuurlijk het gehele team die om mij heen staat. En mijn smid Ron bedankt voor de superservice waardoor I-Go zijn winnaarsschoenen aan had 🥇

En Roderik een bedankje voor de sensatie door het hoofdstel wat knapte van Mars, maar gelukkig heb ik altijd een reserve mee en konden we na een kort stukkie loswerken nog de rondjes rijden.