I-Go mag Finale ZilverenSter!

I-Go mag Finale ZilverenSter!

Donderdag mocht eerst Jum aan de start in het Z2, beide proeven nette winst en al veel meer ontspanning. Daarna mocht I-Go ook in het Z2 en liep beide proeven ook nette winst.
Superfijn dat mijn oom als groom en tante als juf mij zo fijn geholpen hadden!! En natuurlijk onmisbaar mijn mams. Team work makes the dreamwork.

Vrijdag gingen weer beide paarden mee. Jum was toch weer gespannen en daar kwamen dure taktfoutjes. Toch nog blij met de progressie en dan maakt het mij niet uit dat er even geen winstpunten bij zitten, we weten dat die er wel in zitten zoals de dag ervoor. I-Go was een grapjas, de baan was hetzelfde als de dag ervoor maar voor het eerst van zijn leven keek hij er toch van op en vond hij het niet zo nodig om zn koppie erbij te houden. Het is en blijft een lieverd maar dan… In de tweede proef nog 66,4% en een 4e prijs. Denise bedankt voor je hulp topper!

Morgen zullen we in de finale aan start komen van de Zilveren Ster in Haaksbergen. Dan mogen we onze kur op muziek laten zien 🎵