Finaleplaatsen op Marciano zijn debuut!

Finaleplaatsen op Marciano zijn debuut!

Vorige week maakte Marciano DC zijn debuut in het L2 dressuur.

Nadat hij netjes door Stal Jacobs zijn eerste opleiding heeft gehad en succesvol zadelmak was gemaakt, is hij vorig jaar augustus bij mij thuis gekomen. En aangezien ik het altijd belangrijk vind om een jonkie de tijd te geven, heb ik eerst lekker thuis van hem genoten.

Maar nu kon hij eindelijk zijn skills laten zien in de ring. Vorige week werden we 2e en 3e met 207 en 200,5pnt. Daarmee mochten we naar de finale van de Onori Bokaal waar we nog knap 65% behaalden en een 14e plaats in dit sterke deelnemersveld.

Vandaag mocht hij weer mee en won beide proeven met 204&190,5pnt. Meer dan trots en ook daarmee geplaatst voor de finale. Zaterdag zullen we mee doen aan de finale van de Zilveren Pauw in Ermelo.

Dit paard geeft me echt een heel gelukkig gevoel en ik wil dan ook de fokker hierbij in het zonnetje zetten: Johan van Tongeren, bedankt dat dit fantastische paard op mijn pad is gekomen en wij hem op de Veulenveiling Midden Nederland kochten. Ook buurman Joop van Wessel heeft hier een groot steentje aan bijgedragen, bedankt voor het advies toen!

Na de aankoop heeft Wim Hartogh super voor hem gezorgd om hem tot een grote jongen te maken, waar ik nog altijd heel blij mee ben. Want thuis bleek hij toen toch niet zo hanteerbaar haha.

Daarna is Marciano naar Stal Jacobs gegaan, waar heel het team ontzettend zijn best gedaan heeft. Toch in het speciaal een dank aan Dennis voor het altijd klaar staan en een dank voor Priscilla. Pris heeft Marciano gemaakt tot wie hij is, dikke pluim naar jou topper!

Op naar nog meer plezier met dit toekomst kasteel (momenteel maatje 179cm…..)

 

 En natuurlijk pa & ma zijn ook een onmisbaar deel van het team. Heel het team, thanks!