Finale zilveren pauw 🦚

Finale zilveren pauw 🦚

Vorig weekend had ik natuurlijk nog met mijn jongens op de finale van de Zilveren Pauw gestart en hier hadden jullie nog een nieuwsbericht van tegoed.

Meer dan trots was ik op Marciano die eigenlijk wel moe was in zijn lijf maar de mentaliteit heeft om voor me door het vuur te gaan. Met 191,5 bij de hoofdjury en bij de H jury 192,5 (klasse L2) tevreden met het resultaat van deze grote maar nog onervaren jongen. Daarna welverdiend wat daagjes vrij 😉
Daarvoor mocht I-Go in de klasse Z2 aan start in de finale. Wat had ik een heerlijke proef gereden (oké we hebben allemaal altijd wat ervan te vinden, maar dit voelde gewoon lekker aan). Toch viel de gemiddelde score van bijna 66% mij iets tegen met het gevoel wat dit fijne paard gaf. Want hij deed echt zijn best!

Nu op naar de selectie aankomend weekend met I-Go DC in het Z2 en Jum Jum DC in het ZZ-licht.

En blijf de website in de gaten houden want er komt binnenkort weer leuk nieuws!

Foto: Marciano voor de camera van Wilma Frentz 📸