Dikke score voor Endyrava DC

Dikke score voor Endyrava DC

Op eigen vereniging hebben we een rondje PSG (lichte tour) gereden om te kijken of we onze progressie al aan de jury konden laten zien. Wij waren blij dat we deze mogelijkheid hadden. Helaas mochten we het vanwege de maatregelen nog niks aan publiek laten zien, maar de juryleden spraken lovende woorden.

Endyrava is in positieve zin écht een stuk vooruit gegaan en dat was niet onopgemerkt…

We kregen voor onze proef (met nog een dikke onvoldoende voor twee fouten) maarliefst 75,5%!!!!!

Deze ontwikkeling van Endy maakt mij ontzettend trots op hem. Ik was nog niet tevreden met mijzelf omdat ik zelf de fouten heb gereden. Nou is het ook geen eenvoudig proefje hé 😉 Endy is dus echt op in top in vorm en daarom hoop ik dat ik hem snel weer ergens mag showen.

Vorige week was ik vergeten mijn resultaten van Cirano met jullie te delen. Dus nog tegoed:

Cirano liep in De Meern de eerste dag naar een score van 66%. Wij waren die dag niet helemaal afgestemd op elkaar, maar konden dit de volgende dag herpakken. De tweede dag voelde beter aan, we reden toen in de U25-Grand Prix naar een 4e plaats met 67%.

Beide organisaties bedankt nog voor het organiseren.