Debuut M1 & Z1

Debuut M1 & Z1

Vandaag een drukke ochtend, met 3 paarden aan start geweest op de onderlinge bij mijn vereniging in Nunspeet!

Als eerst mocht I-Go DC zijn debuut maken in het Z1, waar we onze punt in behaalden! Maar niet zoals het plan was, hij was het na 10 maand toch even vergeten hoe het moest in de ring…. en liet zich niet zo bewerken als hij normaal wel doet.

Daarna liep Jack DC twee fijne proefjes in zijn M1 debuut!! Hij behaalde 194,5en 187pnt. Een lekker begin in deze nieuwe klasse met hem.

Last best, mijn enthousiaste Jum Jum DC wou heel erg zijn best doen en dat koste juist punten (je hoeft niet te galopperen waar draf gevraagd word….). Ik ben wel blij met al die energie, wat ons nog 197 & 192pnt opleverde in het M1.

Hopelijk mogen we snel weer op pad zodat ik ze de ervaring kan geven die ik vorig jaar ze al wou geven, want lekker op concours gaan is toch wel beter!

Sylvana de Roo van EquineShot SUPER bedankt voor weer prachtige foto’s, hier met mijn vriend Jack DC 📸