Clubkampioenschap 2021

Clubkampioenschap 2021

Vorig weekend had ik Jum Jum DC nog een rondje meegenomen naar de clubkampioenschappen in Nunspeet. In het Z2 laat hij steeds meer ontspanning zien en dat zorgde ervoor dat hij de beste van het Z was die dag. Met 66% weden we zelfs over alle klasses nog 4e geplaatst.

Ook mijn babypaard (alleen dan van 176 hoog haha) ging mee. Ik mocht Marciano DC in de klasse B (HC) starten. Normaal mag ik vanaf het L2 starten maar gezien zijn jeugdigheid heeft dat nog even tijd nodig. En ik geef hem de tijd die hij nodig heeft om te ontwikkelen.

Ik reed hem daar voor de tweede keer op vreemd terrein en hij heeft echt een fijn karakter. Alles was nog groen maar ik vond dat hij braaf zijn ding deed met inrijden. Daarna gingen we de baan in maar die witte hekjes, met mooi wit led-verlichting en al die schone reclameborden waren toch wel even een ‘happening’ voor hem. Dus ik kwam geen hoek door maar dat geeft niks, die ervaring komt nog. Hij had voor nu 178,5pnt en dat is zeker niet wat hij kan…. Ik garandeer dat ‘de jeugd de toekomst heeft’ 😉

Op de foto: Marciano DC