CDI Lier, Cirano eindigt tweemaal op de tweede plaats

CDI Lier, Cirano eindigt tweemaal op de tweede plaats

Mag ik mij een bofkont voelen? Ik ben zo intens dankbaar nadat ik vorig jaar dacht dat de grond onder onze voeten&hoeven weg zou vallen….

In CDI Lier hebben ze dezelfde voorkant stallen als in Opglabbeek, waar hij vorig jaar het nare ongeluk kreeg en daarbij zijn kaak en neus brak.
Al die tijd had ik al een voorbereiding met me mee dat als zoiets zou zijn, ik een heel mooi schermpje kon maken waardoor meneer nog steeds uit zijn stal kon kijken. Die missie was volbracht, Ci stond er prima.

Soms besef je door dit soort momentjes extra hoe dankbaar je moet zijn en hoe je met heel je hart je best moet doen om ergens te komen. Dít is wat ik met zoveel liefde doe, met mijn allerbeste vriend ons steeds een stukje verbeteren.

Toen we de eerste dag progressie lieten zien in de piaffe / passage, baalde ik wel van mijn galopdeel waar meerdere fouten ontstonden. We hielden nog 66,77% over.

Maar ik geloof in Ci, dus ik wist dat we ons de volgende dag konden herpakken in dit stuk.

En hoe gaaf als we in de U25 GP bijna 70% bij elkaar reden (over die nog geen 0,2% afwijking van de B kader score zullen we het maar niet hebben).

Dit leverde een 2e prijs op deze internationale wedstrijd.

Als afsluiting niet de kür gereden zoals ik wou maar alsnog een mooie score van 72% wat eveneens een 2e prijs opleverde.

Al met al dus ontzettend trots op Cirano. En nu ik nog een schop onder mijn kont om zo door te ontwikkelen.

Bedankt mams dat je met me mee was
en alle online toeschouwers, super bedankt!