Bijeenkomst, certificaten & licentie

Bijeenkomst, certificaten & licentie

Vandaag was de bijeenkomst voor het KNHS Talentenplan in Papendal. Het was uiteraard leerzaam met o.a. een presentatie van Tom Coronel. Als afsluiting kreeg ik het KNHS Talentenplan jasje weer mee huiswaarts.

Daarnaast heb ik mij het afgelopen jaar weer verder ontwikkeld, niet alleen als sporter maar ook als instructie. Als instructie volg ik namelijk seminars over verschillende onderwerpen. Mijn licentiepunten bij de KNHS zijn weer ruimschoots behaald voor dit jaar.

Ook heb ik dit jaar als sporter alsook instructrice mijn certificaten behaald voor de dopingautoriteit.
Ik heb mijn ‘Zilver 2.0 (international level athlete)’ en ‘Trainer-Coach 4 2.0 (coach course national level)’ cum laude ontvangen.

Nu weer onderweg om nog mijn pupillen te helpen.