Iris & Okidoki door naar het NK!

 Iris & Okidoki door naar het NK!

Trots op deze combinatie, zowel Iris als haar pony Okidoki leveren een top inzet en daarmee is dit resultaat een bekroning op hun prestatie.

Een prachtige 3e prijs in een sterke groep op de Gelderse Kampioenschappen in het L2-DE met nog niet hun beste proef. Helaas nog een duur foutje dus dat bied nog rek in de score voor de volgende keer.

Hun volgende optreden zal het NK op 17 augustus in Ermelo zijn, waar ze hun welverdiende ticket voor hebben bemachtigd.

Emma reed in dezelfde klasse mee met haar pony Valento. Er kwamen rommeltjes en daardoor lieten ze niet zien wat ze in zich hebben. Op naar de M1 want dat gaat helemaal goed komen!

Gabri禱lle reed met Daantje een Z2 proef waar verbetering zat op de voorwaartse hulpen en soms moet je met dat stukje progressie al even voldoening nemen.

Last best was Anna in de klasse M1, wat begonnen ze goed! Met het inrijden was er al veel harmonie en rust. Helaas was er tijdens de proef een prijsuitreiking in de springring wat veel gejuich opleverde aan de overkant, omdat Kas een sensibel paard is waarbij we juist oefenen op controle over de rust, was het knap opgelost van Anna maar zat er teveel spanning in. Nou moet ik zeggen hoe logisch is dat. Dus een dikke pluim naar de kwaliteiten van deze combinatie maar helaas was dit voor hun het verkeerde moment, als dit nou 5min later was geweest. Maar zo hard is de sport nou eenmaal, ook Kas moet leren dat hij elk moment op zijn amazone moet focussen.

Oftewel wij gaan lekker door met trainen!

Foto credits: Wilma Frentz